Tuesday, January 27, 2009

Outing: Kaki Lensa











outing KakiLensa memang syok habis!Kami habiskan masa bergambar di sekitar bandar Georgtown dan sekitar Gurney Drive.Dalam sibuk membuat pose2 istimewa sempat juga seorang pekerja ukur jalan menyapa kami tuk bergambar dgn kami.Tengok tripod dia ..sempooiii!!!!hahahha!!!!Tak menghampakan satu shoot untuk brother tu."Tq Bro!secara tak langsung anda telah memberi sokongan kpd kami."
Pasti anda tertanya-tanya sapa aweks' yg ada dlm group KakiLensa tu kan..nak tegur boleh..ngorat jgn..isteri org tu.Itulah wife aku(arjuna).Dialah yg banyak memberi sokongan dan dorongan pd aku dlm bidang fotografi ni.Tanpa dia,aku takkan jd fotografer.Tima kaseh tak terhingga tuk wife aku.
Gambar2 outing KakiLensa yg lain boleh menjengok di http://www.kakilensa.com
Sekiranya anda mahukan tempahan jurufoto untuk abadikan hari2 bahagia anda hubungi terus ke alamat yg tertera diatas.

4 comments:

LannY LennY LeannY said...

tripod brother tu jugak yang paling besh..kalis air and sesuai jugak digunakan dlam swampy area..he he..sapa tak tau yang dok bawah tu

shahrizansani said...

seronok kalau ada teamwork mcm nie .best kalau nak buat apa-apa aktiviti

Anonymous said...

mai la masuk http://azmieibra.blogspot.com

LannY LennY LeannY said...

baru perasaan ...pic ke 2 chemat tengah bertapa tu..he he ..yoga laut kot..lol

Post a Comment